fbpx

Ja pse nuk duhet të ngacmoni një anakonda (VIDEO)

Nëse ju ndodh që të viheni përballë një anakonde, atëherë bëni mirë të mos luani me durimin e saj.

Pse? E para është shqetësuese për të, dhe e dyta sepse është një..anakonda.

Këtë këshillë nuk e ka dëgjuar një i ri, i cili i shpëtoi mrekullisht një “makinerie mbytëse” prej 90 kilogramësh

Lajme të ngjashme

Back to top button