fbpx

Prekëse! 22 orë i përqafuar me mamanë e vdekur

Një fëmijë kaloi gjithë ditën i vetëm në një makinë të parkuar, duke përqafuar mamanë e tij, e cila kishte ndërruar jetë krejt papritur. Mësuesja britanike, Alina Roberts po kthehej nga një udhëtim në një fermë me djalin e saj 2 vjeç, Benjamin.

Mamaja ndërroi jetë në mënyrë të papritur. Djali arriti të shkëputet nga sedilja e tij dhe qendroi i përqafuar me mamanë e tij për 22 orë.

Lajme të ngjashme

Back to top button