fbpx

Çfarë do teknologjia? (VIDEO)

Entuziasti i teknologjisë Kevin Kelly pyet “Çfarë do teknologjia?” dhe zbulon se lëvizja e saj drejt kudogjendjes dhe ndërlikimit është pothuajse e njëjtë me evolucionin e jetës. Ai në një fjalim për Ted Talks flet për atë si teknologjia ndikon në jetën tonë, në marrëdhëniet tona dhe shumë sfera tjera.
Për më shumë ndiqni videon me titra shqip.

Lajme të ngjashme

Back to top button