fbpx

Angellov në shënjestër të propagandës kundër tij

Ushtruesi i detyrës drejtor në arkivin shtetërorë,  Filip Petrovski, publikoi në profilin e tij në Facebook foto montazhin ku Angelov marshon në radhë me aktivistët e LSDM-së duke shkruar mbishkrimin “ Gjeneralja Stojanka, lidere e grave të LSDM-së”.

Kryetari i organizatës “Dostoinstvo”, Stojançe Angleov thotë se me gjithë këtë kampanjë të zezë më bëjnë propagandë sepse ata që i bëjnë këto gjera edhe vet nuk besojnë në atë që propagandojnë.

Angellov tash më 20 ditë udhëheqë protestat para RTVM-së me çka kërkon që servisi publik të largojë censurën dhe të publikojë “bombat” e Zaevit.

Angellov thotë se nuk vlen që të komentohet për njeriun i cili në 2011 u shit për një punë të thjesht.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button