fbpx

(Foto) Nxënësit e Tetovës në protesta: “Ndal reformat e këqija në arsim”

Me kartona të kuq në duar dhe me moton “Ndal reformat ë këqija në arsim”, nxënësit e shkollave të mesme të Tetovës kanë zhvilluar marshin e dytë protestues në qendër të qytetit.

tetovo1 (Custom)

Në protestën e sotme ata përsëritën kërkesat e Plenumit të nxënësve të shkollave të mesme për kthimin  e konceptit të vjetër të mbajtjes së provimit të maturës shtetërore si dhe anulimin e testimit ekstern.

tetovo (Custom)

Nxënësit e shkollave të mesme të Tetovës u tubuan para shtëpisë së kulturës. Preja ty ata marshuan në bulevardin “Iliria” deri të universiteti I punëtorëve ku gjendet zyra e njësisë rajonale për arsim.

tetovo3 (Custom)

teotovo2 (Custom)

Lajme të ngjashme

Back to top button