fbpx

Galaxy Note 5 dhe Galaxy S7 telefona me ekran të lakuar

Kompania Samsung duket se nuk ndalet këtë herë bëhet fjalë për dy pajisje të reja që pritet të vijnë me ekran të lakuar.

20150401135542672646

Galaxy Note 5 dhe Galaxy S7, mendohet se do të kenë ekran të lakuar, pas një pritjeje pozitive për Galaxy S6 Edge. Kompania Samsung është duke pritur që të bëjë shitje rekorde të pajisjeve të saj gjatë viteve të ardhshme dhe ka zgjeruar “krahun” sa i përket ekraneve, me qëllim që të lehtësojë zhvillimin e kompanisë.

Gjithashtu pritet që gjiganti i teknologjisë të lançojë seri të ndryshme të modelit Galaxy S6 në muajt e ardhshëm, duke përfshirë modelin Galaxy S6 Active.

Lajme të ngjashme

Back to top button