fbpx

Për çfarë nuk është i mirë paracetamoli ?

Pavarësisht se rekomandohet, paracetamoli nuk është efektiv në trajtimin e dhimbjes së shpinës dhe osteoartritit.

Kështu thuhet në një studim të shkencëtarëve austrialianë.

Sipas BBC, studimi i publikuar në British Medical Journal, arrin në përfundimin se ky ilaç nuk përmirëson cilësinë e jetës dhe nuk redukton problemet.

Madje shkencëtarët thonë se shton mundësinë që të keni probleme me mëlçinë.

Bazuar mbi këtë përfundime, thuhet se autoritetet shëndetësore në Britani do të vendosin mbi udhëzimet e tyre për këtë ilaç.

Lajme të ngjashme

Back to top button