fbpx

Zaev: Për skandalin e Mijallkovit kemi dëshmi edhe SMS porositë

Për korupsionin e Sasho Mijallkov, përpos bisedave, Zaev tha se posedon dëshmi tjerë, ato janë SMS porosi. Në njërën prej tyre Haim, Kostova, thotë se Haim ka lëshuar 540.000 euro, dhe se do të vjen përsëri më 12 maj dhe do të duhet të tkohen.

““Drejtor, sot shoku, ka dërguar 540.000 euro, Haim, siç ishte arritur marrëveshja me ju, do të vij përsëri më 12 maj. Drejtori: Do të dua t’jua rikujtoj se duhet të takoheni me Haim. Ai mu paraqit në mëngjes, për të më pyetur se kur do të ketë takim me ju”, shkruan në porosinë që sipas Zaevit është e dërguar nga Svetllana Kostova deri tek Sasho Miajllkov.

Lajme të ngjashme

Back to top button