fbpx

“Përforcimi i pjesëmarrjes së të rinjve në shoqëri”

Më datë 29. Mars, 2015 (E Dielë), me fillim në ora 13:00, në zyrën e Kryqit të Kuq, në Kërçovë, Grupi Vrojtues BASHKIMI, Zajaz dhe Grupi Vrojtues MIRKO MILESKI, Kërçovë,  si koordinatorë kryesorë, mbajtën mbledhjen e parë për  fillimin e implementimit të programit, i cili është iniciuar nga Lidhja e Vrojtuesve të Maqedonisë dhe Këshilli Rinorë Nacional I R.M-së,  e emëruar “Përforcimi I pjesëmarrjes së të rinjve në shoqëri”.

Realizimi i këtij programi fillon e muajit shkurt 2015 dhe do të zgjasë deri në Qershor  të vitit 2016. Qëllimi është që të rritet pjesëmarrja e të rinjve në bashkësitë lokale të qyteteve në R.M-së, si dhe përmirësimi I jetesës tek të rinjtë në mbarë shoqërinë.

Lajme të ngjashme

Back to top button