fbpx

Taket që me buton ndrrojnë ngjyrën dhe dizajnin (VIDEO)

Kërkimi i këpucëve që përputhen me rrobat mund të jetë i mundimshëm, por shumë shpejt do të mund të ndryshojë në sajë të telefonave të zgjuar.

Kompania “iShoe Technologies”, projektuar një linjë të këpucëve të zgjuara të quajtura Volvorii Timeless.

Këto këpucë magjike ndryshojnë ngjyrat dhe pamjen falë një ekrani fleksibël.

Lajme të ngjashme

Back to top button