fbpx

Fotoja e Nënë Terezës që po bën xhiro në internet

Kjo foto që është shëmbëlltyrë e elegancës klasike është shkrepur verën e viteve 1930. Nënë Tereza në këtë foto është 18 vjeç. Kjo foto është shumë e rradhë dhe ajo ka nisur të kthehet në foto virale në rrjetet sociale.

Nënë Tereza themeloi organizatat e misionarëve për bamirësi të Kishës Katolike në vitin 1950

Lajme të ngjashme

Back to top button