fbpx

Serbia po bën pastrim të heshtur në Luginë

Kryetari i Këshillit kombëtar shqiptar, Jonuz Musliu, ka thënë se Serbia po bën spastrim të heshtur etnik në Luginë të Preshevës.

Ai ka thënë për ‘Epokën e re’ se me çdo kusht Beogradi është duke tentuar ta ndryshojë strukturën nacionale të popullsisë në Luginë.

Musliu ka vlerësuar është e njëjtë sikurse ajo e Kosovës në vitet e 90-ta. Ish udhëheqësi politik i UÇPMB-së ka thënë se pa ndihmën e Prishtinës dhe Tiranës lidershipi i Luginës e ka të vështirë të përballet me fuqinë politike dhe ushtarake serbe.

Lajme të ngjashme

Back to top button