fbpx

Dubai në sytë e një shqiponje (VIDEO)

Aktivistët e “Freedom Conservation”, organizatë që lufton për mbrojtjen e shqiponjave me bisht të bardhë dhe që punon së bashku me “Sos”-in dhe “Unesco”­n, kanë lidhur një videokamerë mbi shpinën e shqiponjës Darshan. Kjo e fundit ka fluturuar dhe xhiruar njëkohësisht nga maja e ndërtesës më të lartë në botë, grataçela Burj Khalifa në Dubai. Rezultati është një video dhe një foto që dhuron një perspektivë vërtet mbresëlënëse.

Lajme të ngjashme

Back to top button