fbpx

Kalben njerëzit e ndershëm

“Kalben njerëzit e ndershëm, atje ku lartësohen kriminelat.”

Sami Bej Frashëri lindi më 1 qershor 1850 në Frashër dhe vdiq më 18 qershor 1904 në Stamboll. Ai ishte rilindës i shquar, ideologu kryesor i Lëvizjes Kombëtare Shqiptare, dijetar i madh, shkrimtar dhe publicist. Në literaturën e huaj është njohur me emrin Shemseddin Sami.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button