fbpx

Shilegov: Objekti i ri i VMRO-së mund të jetë konvikt i studentëve

Zëdhënësi i LSDM-së, Petre Shilegov lidhur me objektin e ri të partisë në pushtet VMRO-DPMNE dhe mundësinë që e njëjta mund të jetë e ndërtuar me mjete të fituara në mënyrë ilegale, në profilin e tij në rrjetin social facebook ka shkruar se e njëjta mund të konfiskohet dhe të bëhet një konvikt i mirë për studentët.

“Duke pasur parasysh që një objekt i cili është ndërtuar me korrupsion dhe krim , ai konfiskohet dhe shumë konvikt i mirë për studentët do të ishte selia e re e VMRO-së”, thuhet në statusin e Shilegovit.

Lajme të ngjashme

Back to top button