fbpx

VMRO-DPMNE i bart qytetarët me autobusa për tubimin në Shtip

Të organizuar me autobusë, qytetarët nga Manastiri, Ohri, Gjevgjelia, Kumanova barten për të marrë pjesë në tubimin e VMRO-DPMNE-së në Shtip.

Prej disa ditëve kishte paralajmërime nga organizatat komunale të VMRO-DPMNE-së se qytetarët e interesuar do të barten deri në Shtip dhe se pjesëmarrja është e obligueshme. Salla në Shtip ku do të mbahet mitingu ka kapacitet prej 400 ulësesh.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button