fbpx

Pa energji elektrike një pjesë nga Qendra dhe Çairi

­Pa energji elektrike sot do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve nga Qendra dhe Çairi. Sipas njoftimeve nga EVN Maqedoni prej orës 09:00 deri në orën 10:00 pa energji elektrike do të mbeten shfrytëzuesit e një pjese nga rr. Dimitrij Çupovski në komunën Qendër, ndërsa nga ora 08:30 deri në orën 14:30 shfrytëzuesit nga rrugët Cvetan Dimov, Kosta Abrasheviq dhe Stojana Stefanovska në komunën Çair.

Lajme të ngjashme

Back to top button