fbpx

Intuita e një gruaje është…

“Intuita e një gruaje është më shumë afër të vërtetës se sa siguria e një burri!”

Joseph Rudyard Kipling ishte një poet dhe novelist nga Brtiania e Madhe.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button