fbpx

Kinezët i fshijnë, “Google” edhe më tej i ruan faqet me shumat për autostradat

Edhe pse i kanë fshirë kinezët, “Google” edhe më tej i ruan faqet me shumat për autostradat

Faqet e vjetra e kompanisë kineze “Sinohidro” e cila është duke i ndërtuar autostradat Kërçovë- Ohër dhe Miladinovc- Shën Nikollë- Shtip, edhe më tej mund të shihen në kesh memori të kërkuesit “Google”,  edhe pse kinezët përkohësisht kanë hequr faqet origjinale me shumat

Faqet e vjetra e kompanisë kineze “Sinohidro” e cila është duke i ndërtuar autostradat Kërçovë- Ohër dhe Miladinovc- Shën Nikollë- Shtip, edhe më tej mund të shihen në kesh- memorien e kërkuesit Google, edhe pse kinezët para pak kohe i kanë larguar faqet origjinale me shumat.

Në faqen e “Sinohidro” shkruante se ndërtimi i autostradës Kërçovë- Ohër ka kushtuar 56 milion euro ndërsa në firmosjen e kontratës nga Qeverisë thanë se autostrada do të ndërtohet për 373 milion euro. Për autostradën Miladinovc- Shën Nikollë- Shtop, në faqen e kompanisë kineze shkruan se kushton 30 milion euro ndërsa në Maqedoni dihet se për ndërtimin e magjistrales janë paguar 206 milion euro.

Кинеска компанијаа

кинеска компанија

Pasi mediumet publikuan se në faqen e kompanisë ka shuma të ndryshme për ndërtimin e autostradave nga ato që qeveria jonë i prezantonte, faqet tanimë nuk mund të hapen.

Këto më poshtë janë faqet origjinale me shumat të ruajtura në kesh- memorien e Google.

Kina2

Lajme të ngjashme

Back to top button