fbpx

Fotoja me bikini që bëri xhiron e botës

Nëse keni ndjerë ndonjëherë trup për trupin tuaj teksa jeni në plazh, kjo grua që ëhstë në foto do t’iu bëjë të ndjeheni më mirë. Kur Rakela Hollis postoi një foto në plazh e veshur me bikini, në faqen e saj në Facebook, ndodhi diçka e  mahnitshme. Ajo mori mbi 300.000 pëlqime, më shumë se ajo kishte pritur.
Arsyeja për një përgjigje kaq të pabesueshme, fshihej brenda titullit që i kishte mbivendosur fotos, që dha një mesazh tepër frymëzues për nënat.

“Unë kam shenja në trup dhe vesh një bikini. Kam një bark që është përherë i butë pasi ka mbajtur tre bebe gjigante dhe unë vesh sërish një bikini. Unë vesh një bikini sepse jam krenare për këtë pjesë të trupit dhe çdo shenjë mbi të. Këto marka provojnë se kam qenë e bekuar për të bërë fëmijë dhe barku i butë do të thotë se unë kam punuar shumë për të humbur në peshë. Ato nuk janë shenja zonja, por janë vija dhe ju i keni fituar ato. Lëreni pas dore atë trup me krenari”.

Back to top button