fbpx

Beni Xhames reperi i ri në skenën tonë!

Beni Xhames është reper më i ri në skenën tonë. Ai është nga Kosova po që vepron dhe jeton në Austri, talenti i tij vrehet ne disa kengët e tij të lansuara ku veçojmë këngën ‘Shqiptarizëm’ etj.

Beni është duke e sfiduar edhe tregun e Austrisë pasi që ka lansuar edhe disa këngë në gjuhën gjermane.

Lajme të ngjashme

Back to top button