fbpx

Bursa nga Qeveria franceze për studime pasdiplomike në Francë

Është hapur konkursi për ndarjen e bursave për studime postdiplomike të ciklit të dytë dhe të tretë në institucionet e larta arsimore në Francë, për vitin akademik 2015-2016. Bursat janë për qytetarët e Maqedonisë, ndërsa sigurohen nga Qeveria e Francës.
Informata më të hollësishme rreth kushteve, kritereve, dokumenteve të nevojshme dhe formularëve të paraparë për aplikim mund të gjenden në internet portalin e specializuar për bursa të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës www.stipendii.mon.gov.mk, si dhe në Sektorin e Campus France të Institutit Françez në Shkup.

Lajme të ngjashme

Back to top button