fbpx

Binjakët indonezianë që kanë vetëm një zemër (FOTO)

Këto binjake të ngjitura, të lindura në Indonezi, kanë vetëm një zemër.Vajzat ndajnë të njëjtin gjoks, bark e madje edhe zemër. Për shkak se kanë një zemër të vetme, ato nuk mund të ndahen dhe të shpëtojnë të dyja.

Ky spital ka kryer dhjetëra ndarje fëmijësh. Një në 200 mijë lindje binjakësh është i ngjitur.

Lajme të ngjashme

Back to top button