fbpx

iPhone 6C vjen bashkë me iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus

Apple pritet që sëbashku me pakëtën e modeleve iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus mund ta prezantojë dhe një model të tretë që do të jetë iPhone 6C.

iPhone 6S pritet të vijë me ekranin prej 4.7 inç, 6S Plus me 5.5 inç thuhet sipas raportit, ndërsa modeli i ri i Apple – iPhone 6C, do të ofrojë ekranin me 4 inç.

iPhone 6S dhe 6S Plus është thënë se do të vijnë me procesorin e ri Apple A9, ndërsa iPhone 6C pritet të shfaqet me procesorin Apple A9 që është përdorur në brezin aktual të iPhone.

Akoma nuk dihet nëse iPhone 6C do ti ngjajë modelit aktual të iPhone 6, ose nëse Apple do të vendosë ti japë iPhone 6C një pamje të ngjashme me iPhone 6C.

Lajme të ngjashme

Back to top button