fbpx

Nëse dashuroni dikë duhet…

“Nëse e dashuroni dikë lereni të lirë, nëse kthehet- gjithnjë ka qenë i juaji dhe do të jetë, nëse nuk kthehet asnjëherë nuk ka qenë dhe nuk do të jetë”

Lajme të ngjashme

Back to top button