fbpx

10 minuta për flamurin shqiptar nga “The Simpsons”

Flamuri shqiptar valëvitet në SHBA, seriali më i ndjekur “The Simpsons” i kushton 10 minuta tij.

Formati i animuar “The Simpsons”, i njohur si një nga serialet më të ndjekur në Amerikë, për frymën satirike, në sezonin e 21-të të tij, i ka kushtuar plot 10 minuta flamurit shqiptar. Seritë e reja nga “The Sipmson”, në pjesën e 12-të i kanë kushtuar vëmendje valëvitjes së flamurit shqiptar, shkruan revista Class.

Në minutat që i janë kushtuar Shqipërisë, në skenë ka dalë një delegacion olimpik shqiptar, të cilët mbanin në duar flamurin kuq e zi dhe ishin të gjithë të veshur me kostumet popullore tradicionale shqiptare, të cilave nuk u mungonte asnjë detaj nga tradita.

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. nuk eshte epizodi i vetem qe the simpsons permend ose performon me flamurin kuq e zii ka edhe disa epizode tjera kuu ne nje avioni ka te vendosur flamurin kuq e zi shqiponjen edhe disa tjeraa…

Back to top button