fbpx

Cilat janë shkaqet pse njerëzit besojnë gjëra të çuditshme (VIDEO)

Pse arrijnë njerëzit tëtë dëgjojnë vargje satanike te kënga “Shkallë e Parajsës”? Pse u besojnë gjërave që dukshëm nuk janë të qarta apo vërteta? Përmes pamjeve dhe muzikës, publikuesi Majkëll Shermer në një fjalim për Ted Talks tregon si e bindim ne veten të besojmë, duke anashkaluar faktet…
Për më shumë ndiqni videon me titra shqip.

Lajme të ngjashme

Back to top button