fbpx

Alsat-M “përzuri” Vasko Eftovin kreator i emisionit “Në qendër”

Kryeredaktori i televizionit Alsat Muhamet Zeqiri, njofton se emisioni ” Në Qendër ” me autorin Vasko Eftov nuk do të transmetohet më në Alsat. Ky vendi  pason pas emisionit të djeshëm të Vasko Eftov të kushtuar bombardimeve të NATO-s në Kosovë ku nuk u pyet pala shqiptare në emision, por vetëm të ftuarit Serb, duke përkrahur Serbinë.

“Sa per informim emisioni ” Në Qendër ” me autorin emrin e të cilit nuk dua te përmendi për shkaqe higjienike më nuk do të emitohet në ALSAT M. Emisioni edhe deri më tani ishte projekt i jashtëm nuk ka qenë produkt i TV ALSAT M dhe asnjëherë nuk ka përkuar me politiken redaktuese te TV ALSAT M” shkruan Muhamed Zekiri.

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. FATKEQESISHT EMRIN QE MBANI JU NUK BEN KURSESI ME E NEPERKEMBE,POOOR PERSONALITETIN TUAJ PO,BILE NUK MERITONI EDHE VEMENDJEN POR JA KESAJ RADHE DO BEJ NJE LESHIM

Back to top button