fbpx

MASH bën presion mbi fakultetin juridik për të pranuar një aktivist të VMRO-së si asistent

Ministria e Arsimit dhe Shkencës bën presion mbi fakultetin juridik që të pranojë si asistent një aktivist të VMRO-DPMNE-së Timço Mucinski, transmeton Libertas.

Presioni bëhet që të vendoset në rend të ditës në mbledhjen e Këshillit të mësimdhënësve të fakultetit   zgjedhja e tij si asistent.

Kjo është pamundur sepse Këshilli I mësimdhënësve ka marrë vendim se do të pranojë vetëm nga lista e të punësuarve me kontratë të cilët më shumë se 10 vjet presin të punësohen me kontratë të përhershme.

Lajme të ngjashme

Back to top button