fbpx

Pandov: Zoran Zaev mund të burgoset muajin e ardhshëm

Aleksandar Pandov, anëtar i GDOM-it, thotë se afrohet procedura gjyqësore dhe se muajin e ardhshëm në pjesën e përgjimeve i akuzuari i katërt Zoran Zaev  do të përfundoj në burg dhe më pas mendoj se do të shkohet në pjesën e dytë autenticiteti I përgjimeve dhe pasojat juridike nga ajo.

“Nëse ato janë biseda autentike dhe janë marrë ashtu siç duhet do të pyetet çfarë me to. LSDM-ja si parti serioze do të ketë udhëheqësi të re, deputetët do të kthehen në parlament dhe do të vazhdohet me jetën normale politike. Seriozisht mendoj se shpjet pas kësaj do të ketë zgjedhje në LSDM”, thotë Pandov.

Lajme të ngjashme

Back to top button