fbpx

Hapet zyrë e Agjencisë për punësim në Gjorçe Petrov

­ Agjencia për punësim e Republikës së Maqedonisë sot do të hap zyre të disperzuar në Qendrën për punësim të qytetit të Shkupit në komunën Gjorçe Petrov.

Hapja e zyrës, ashtu siç informojnë nga Agjencia për punësim, është rezultat i përpjekjeve për afrim dhe lehtësim të shfrytëzimit të shërbimeve deri te personat e papunësuar dhe punëdhënësit.

Lajme të ngjashme

Back to top button