fbpx

Gjykata e Apelit ka hequr aktvendimin për kirurgun që u arrestua për mitmarje

Gjykata e Apelit ka hequr aktvendimin për kirurgun Dejan Stavriq i cili mori një vit burg për kinse mitë prej 2 mijë euro që të ndërmjetësojë gjatë marrjes së pensionit invalidor transmeton  “Fokus”.

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim, siç informon “Fokus”, procesi gjyqësor dhe është caktuar më 7 prill.

Rasti rikthehet sërish në gjykim të shkallës së parë të Gjykatës. Dëshmohet se Gjykata Penale ka kryer shkelje të rëndësishme të dispozitës së procedurës penale me udhëzim, se si duhet t’i verifikoj faktet dhe rrethanat e miratimit të aktvendimit të drejtë- thuhet në një pjesë të  vendimit gjyqësor që është dërguar nga mbrojtja e Stavriqit.

Gjykata Themelore Shkupi, në maj të vitit të kaluar, kirurgun Dejan Stavriq denoncoi me një vit burg, pas një seance të mbajtur ku u dëgjua i akuzuari, dëshmitarët, u shqyrtuan  provat, me çka u miratua aktvendimi.

Lajme të ngjashme

Back to top button