fbpx

Volkswagen vjen me modelin e ri Volkswagen CC

Volkswagen nuk ndalet pas Passatit të ri (B8) dhe variantit hibrid GTE hibrid, tashmë ka prezantuar meodelin e ri Volkswagen CC.

Makina do të jetë e ndërtuar në platformën VW MQB e motorin do ta marrë nga Passati, gjithashtu pjesë e saj do të jenë dhe motorët benzinë TSI, ata dizelë TDI si dhe versionin GTE plug-in hibrid.

Duhet të theksojmë se Sport Coupe Concept GTE ka 487 cm gjatësi, është 7 cm më i gjatë se sa Volkswagen CC aktual.

Lajme të ngjashme

Back to top button