fbpx

Ja emocioni i pilotit shqiptar, që bombardoi Serbinë

Piloti i vetëm shqiptarë që pati nderin të bombardonte nën petkun e NATO-së kundër forcave serbe, 16 vjet më parë, Lekë Buqaj, tregon emocionin e tij.

Buqaj në një intervist të shkurt për RTK, tha se nuk dihej shumë krenar, pasi që nuk ka pas mundësi të kontribok, aq sa ai kishte dëshirë.

“E kam nij vetën krenar. Por, jo aq shumë krenarë. Kamë dashtë me ba edhe ma tepër, po nuk di se si mund të bëja edhe ma tepër. Ne cdo dy ditë ishim në fluturime për nja 10-12 orë. Atëherë u kthejshmi për nja 7-8 orë bajshim gjumë e pushofshim, atëherë prapë në ajër. Por, un thash se si mund të marr pjesë edhe ma fortë. Nuk e di, nuk e di, ëndërrojsha ndoshta na bjen një raket e bimë poshte e mund me dorë me ndihmu diqysh”, tha Buqaj.

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Falenenderrit pilotit shqyptar per punen kontributin e dhene kalofsh mire jet te gjat dhe shedet

Back to top button