fbpx

Nëse sot …

“Nëse sot nuk vlej asgjë, nuk do të vlej patjetër as nesër. Por nëse nesër do të zbulojnë tek mua vlera do të thotë qe atë vlere e kam pasur dhe sot. Sepse gruri është grurë edhe pse njerëzit fillimisht e ngatërrojnë me barin”

Vincent Willem van Gogh ishte një piktor shumë i njohur hollandez dhe një nga themelueset më të rëndësishme të modernes. Ai njihet dhe me faktin që ka prerë veshin e vet.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button