fbpx

Presidenti i Shqiperisë vizitoi Tuzin (FOTO)

Pas takimit në Cetinë dhe Podgoricë, Presidenti i Shqipërisë Bujar Nishani vizitoi Tuzin(Malësin), me ç’rast zhvilloi takime me krerët e Komunës urbane të Tuzit dhe përfaqësuesve të partive shqiptare të opozitës si dhe bëri një vizitë edhe Shkollën Fillore në Tuz.

Para ndërtesës së Komunës urbane të Tuzit, në pritje të Presidentit shqiptar, përpos përfaqësuesve të udhëheqësisë së Komunës dhe përfaqësuesve të partive politike shqiptare, ishin bashkuar dhe numër i konsiderueshëm i qytetarëve të cilët uruan mirëseardhjen Presidentit.Presidenti Nishani jashtë protokollit ndali për të përshëndetur qytetarët, dhe në vazhdim eci këmbë deri aty ku ishte paraparë takimi.Takimi në ndërtesën e Komunës urbane u zhvillua në dyer të mbyllura për mediet.

Pas takimit në Komunë, presidenti vazhdoi vizitën e tij në Shkollën Fillore “Mahmut Lekiq” në Tuz,Presidenti u prit nga udhëheqësia e shkollës, trupi arsimorë, nxënës dhe prindër. Në fjalimin e tij Nishani porositi se duhet të ruajnë vlerat të cilat shqiptarët i mbajnë si të veçantë, gjuhën dhe identitetin. Ai luti prindërit dhe mësimdhënësit që të edukojnë fëmijët dhe nxënësit e tyre që të ruajnë gjuhën dhe identitetin e tyre, të ruajnë gjuhën e bukur shqipe, gjuhën më të bukur në Evropë.

14696_1410805752561964_4190677806377060919_n

14985_1410805985895274_6008687276970269167_n

1560746_1410805882561951_1861094150414714100_n

1604504_1410806159228590_5749391603486280268_n

1907413_1410805775895295_4918289019219580281_n

10641106_1410805962561943_8994359674091997543_n

10675714_1410806115895261_5005467504714870896_n

11088401_1410805952561944_310749485412947682_n

 

Lajme të ngjashme

Back to top button