fbpx

Shënim i Ditës botërore të tuberkulozit

Me tryezë të rrumbullakët në të cilën do të drejtohen një numër i madh i ekspertëve, Maqedonia sot do t’i bashkangjitet shënimit të 24 marsit, Ditës botërore të tuberkulozit.

Ngjarja, si edhe viteve të kaluara, është organizuar nga Mekanizmi i koordinuar kombëtar me mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë, përmes programeve të mbështetura nga Fondi global për luftë kundër HIV­SIDA, tuberkuloz dhe malaria, si dhe Instituti për sëmundje të mushkërive.

Lajme të ngjashme

Back to top button