fbpx

BMW M4 Coupe vjen ndryshe

Alpha-N Performance kompania për modifikimin e makinave këtë herë ka sjellë ndryshimet e duhura te modeli BMW M4 Coupe. Pjesë e modifikimeve të këtij modeli është pjesa e pasme e makinës e cila tashmë është e pajisur me një difuzer të pasmë, spoiler mbi kapakun e bagazhit, si dhe një skaj fleksibil të këtij spoileri opsional.

Pjesë e modifikimit është dhe përforcimi i motorit 3-cilindërsh, 3.0-litër Turbo, i cili sipas konfigurimit standard është me kapacitet prej 431 kuaj fuqi, ndërsa tani fuqia e motorit është rritur në 530 kuaj fuqi.

Lajme të ngjashme

Back to top button