fbpx

Qytetarët nënshkruajnë peticion kundër Ligjit për honorarët

Platforma për politik qytetare “Hajde” ka filluar aksionin për grumbullimin e nënshkrimeve nga qytetarët për kontestimin e kushtetutshmërisë së Ligjit për honorarët sipas të cilit ata detyrohen të paguajnë kontribute për sigurimin shëndetësorë dhe pensional.

“Iniciativa është ngritur në konsultime me qytetarët dhe shoqatat e  esnafëve dhe kërkohet që Gjykata Kushtetuese të sjellë masën e përkohshme për ndalimin e praktikimit të Ligjit:, thonë nga shoqata “Hajde”

Lajme të ngjashme

Back to top button