fbpx

Janakievski padit zëdhënësin e LSDM-së, Petre Shilegov

Zëdhënësi i LSDM-së, Petre Shilegov nëpërmes facebook-ut njofton se është paditur nga Mile Janakievski, ministër i transportit dhe lidhjeve, transmeton “Lajmpress”.

“Një nga barcoletat më të mira që i kam dëgjuar deri më sot. Sot kam marr padi. Mile Janakievski më paditë dëmtim të nderit dhe reputacionit. Sigurisht kanë qenë të ngjitura listat A4, e ne s’kemi treguar”, shkruan Shilegov.

Lajme të ngjashme

Back to top button