fbpx

Parlamentarët e Maqedonisë debatojnë për kulturën demokratike në Bruksel

Deputetët e VMRO-DPMNE-së dhe LSDM-së, sot dhe nesër në Bruksel do të ballafaqojnë argumentet e tyre në kuadër të seminarit me temën “Zhvillimi I kulturës politike dhe forcimi i dialogut politik për demokraci ët qëndrueshme.

Nga Maqedonia përveç Antonio Milloshoskit, Radmilla Sheqerinskës dhe Lidija Dimovës në këtë seminar do të marr pjesë edhe Talat Xhaferi nga BDI, Lubica Buralieva deputete e pavarur dhe Imer Aliu nga PDSH.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button