fbpx

Android 5.0 Lollipop tani dhe te Galaxy S5

Android 5.0 Lollipop tashmë është një përditësim i cili do të instalohet te modelet Galaxy S4 dhe Galaxy S5 që kanë filluar ta marrin këtë version.

Fillimisht kjo po bëhet për përdoruesit e Samsung në Indi, e më pas pritjet janë që e njëjta të ndodhë edhe me vendet e tjera.

Versioni me Exynos i Galaxy S5 G900H është duke e marrë përditësimin e ri të Lollipop me përmirësimet në performancë, ndërfaqen e telefonit, si dhe në përmirësimin e “krimbave” ekzistues të telefonit.

Lajme të ngjashme

Back to top button