fbpx

Kërcënimi i Jankulovskës dhe Protugjerit është realizuar (VIDEO)

Çifti bashkëshortor ka gjetur veten në njëri prej bisedave që u publikuan gjatë përgjimeve nga ana e opozitës maqedonase, transmeton Telma.

Bëhet fjalë për Bilianën e cila ka qenë drejtoreshë në agjencinë për punësime dhe Tomçe zëvendës drejtor në fondin e shëndetësisë. Ata ishin anëtarë të VMRO-së por pas disa viteve në pushtet ata janë tërhequr për arsye se nuk janë pajtuar me politikat dhe idetë e partisë.

Ndërkaq që të dy kanë humbur punën disa muaj para zgjedhjeve të vitit  2011.

Ata shprehet se edhe tani kur mundohen të udhëheqin biznes privat sërish kanë vështirësi nga komuna e Aerodromit e cila iu bën shumë problem.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button