fbpx

Fatkeqësisht…

“Seriozisht kam frikë ti njoh njerëzit!
Gjithmonë do ketë dicka brenda tyre, që do të të surprizojë pafund. Madje do të të zhgënjej!
Fatkeqësisht…”

Victor Hygo, poet, novelist dhe dramaturg francez.

Lajme të ngjashme

Back to top button