fbpx

Gruevski në Manastir: Populli është me ne dhe pret kohën e duhur për kundërpërgjigje

VMRO-DPMNE sot ka mbajtur tubim të partisë në Manastir. Në këtë tubim fjalim ka mbajtur lideri i partisë Nikolla Gruevski.

“LSDM dëshiron pa mbështetje të popullit të vjen në pushtet. Mendojnë se nëse shkojnë me skenarë të zeza, pak me dhunë, këtë e kanë kod të tyre, atëherë do vijnë të huajt, do çohen në këmbë ndërkombëtarët dhe ja situata se si të vijnë në pushtet, kështu deklaroi mes tjerash kryeministri Nikolla Gruevski, sipas të cilit përgjigjen finale rreth emrit duhet ta japin qytetarët përmes referendumit.

Lajme të ngjashme

Back to top button