fbpx

Protesta në Tetovë: Ndërrojmë lodrat për ajër të pastër

Shoqata Nëna dhe Fëmija nga sheshi i Tetovës dërguan mesazhin se janë të gatshëm ti ndërrojnë lodrat e fëmijëve të tyre për ajër më të pastër.

Të pranishëm ishin qindra protestues të cilët kërkuan nga politikanët që të angazhohen me shumë për të siguruar ajër më të pastër për gjithë qytetarët veçanërisht për ardhmërinë e brezave të rinj.

1939541_654755091295554_8752721034831958640_n 10155756_654754631295600_721426189651109611_n 10250272_654754797962250_6597682169794122539_n 10320561_654753774629019_1387466874094543959_n 11053916_654754057962324_1763406477394811814_n 11079646_654755021295561_8334232576788741167_n 11082577_654753631295700_3729287444680679056_n

Lajme të ngjashme

Back to top button