fbpx

Dita e pranverës në Tetovë fillon me aktivitete për një qytet më të pastër (FOTO)

Dita e pranverës në Tetovë ka filluar me aktivitete të ndryshme nga rinia e qytetit. Në qendër të Tetovës  të rinjët folën me pankarta të ndryshme me të cilët kërkonin qytet dhe ajër më të pastër.

Teuta Arifi hodhi në pëlhurën e ekspozuar të punimeve të fëmijën parullën së bashku për një qytet të pastër të pandotur dhe dinjitoz.

10985370_654725301298533_3458847588774038781_n 11034218_654725487965181_5442397951564135978_n 11068415_654725731298490_2943472298317244942_n 11080954_654725581298505_6269106859526318423_n 11083614_654725337965196_7148462790722848045_n 11083889_654725394631857_5976463437772851481_n

Lajme të ngjashme

Back to top button