fbpx

Bendi shqiptar “Këpurdhat” kërkon votën e shqiptarëve në një konkurs në Serbi

Bendi muzikor shqiptarë “Këpurdhat” nga Tetova janë të vetmit shqiptar që do të marrin pjesë në një konkurs në Serbi, andaj kërkojnë përkrahjen e shqiptarëve nga e gjithë bota. Në rast se fiton “Këpurdhave” do tu mundësohet që të incizojnë albumin e tyre në studio profesionale Converse Rubber Tracks nga Bruklini.

Votimi fillon nga dita e hënë (23 Mars 2015) dhe do të zgjasë deri më 4 Prill.

Mund të votoni online në faqen e rubbertracks http://rubbertracks.converse.rs/ dhe të votoni bendin me nr.77.

Më shumë informacione për këtë Bend mund të gjeni në faqen e tyre të Facebook-it.

Lajme të ngjashme

Back to top button