fbpx

Për herë të tretë në Maqedoni „NASA Space Apps Challenge”

Shkupi këtë vit to të jetë koordinator e të gjitha ngjarjeve në Evropë në kuadër të hakatonit më të madh ndërkombëtarë në botë „Space Apps Challenge 2015″ që është ën organizim të Agjencia amerikan hapësinor NASA.

Hakaton për herë të tretë organizohet në Shkup, ndërsa për herë të parë në tre qytetet të Maqedonisë Manastir, Ohër dhe Tetovë.

Vitin e kaluar, një grup nga Maqedonia ka zënë vendin e dytë në garën e njohur botërore.

Pjesëmarrës nga e gjithë bota do të kenë mundësi të bashkëpunojnë dhe bashkërisht të krijojnë zgjidhje në fushën lidhur me jetën, tokën dhe hapësirën në përgjithësi.

Të interesuarit mund të paraqiten këtu.

Lajme të ngjashme

Back to top button