fbpx

Apple pajis me iOS 8 77 % të pajisjeve

Apple publikon njoftimin për instalimin e versioneve të ndryshme të iOS dhe veçanërisht të versionit të saj të fundit iOS 8 i cili tashmë është instaluar në 77 për qind të të gjitha pajisjeve të Apple.

Kjo është një rritje nga 75 për qind sa ishte në fillim të muajit, dhe iOS 8 tani pothuajse ka arritur në rreth 80 për qind të pajisjeve të kompanisë, edhe pse është ende prapa ku ishte iOS 7 në këtë periudhë vitin e kaluar.

Lajme të ngjashme

Back to top button